Denné menu

Jedálny lístok

 

Polievky

0,40l Hydinový vývar s pečeňovými haluškami

0,40l Hydinový vývar s mäsom a rezancami

0,50l „Jókai" fazuľová s údeným kolenom

0,30l „Hubové capuccíno” jemná krémová

0,40l Thai” pikantná, exotická


Cestoviny - Ľahké jedlá

350g Čerstvý šalát „Labužníka”

350g Čerstvý šalát „Cézara”

400g Talianske spaghetti „Bolognese”

400g Talianske spaghetti „Carbonara”

120g "Mexican Wrap" plnená tortilla s kuracinou

350g Talianske cestoviny „Gnochi” s kuracinou

120g ”Čínska pochúťka” s kuracinou a pečenými špagetami

150g "Kentucky" - americká misa s kuracinou a coleslaw šalátom

150g "Santorini" - grécka "Gyros" misa

150g Vyprážaný syr, tatárska omáčka

150g Vyprážaný syr „Encián”, čučoriedkový džem


Rybacie jedlá a Jedlá z hovädzieho mäsa

200g Chrumkavý pečený pstruh na spôsob „Mlynára”

200g Sumec vyprážaný alebo pečený na chrumkavo

200g "Viedenská" roštenka s lyonskou cibuľou

200g "Gazdovská" roštenka s volským okom a baconom

 

Jedlá z hydiny a Bravčové jedlá

150g „Orly” plnené kuracie prsia so šunkou a syrom

150g Zapečené kuracie prsia s bryndzou a kolenom

150g Plnený, vyprážaný kurací rezeň s parmskou šunkou

200g Vyprážaná bravčová panenka s pečenými zemiakmi

250g Pečené bravčové koleno, paprikové zemiaky, kyslé

200g Pečená bravčová panenka s kačacou pečeňou na cibuľke

200g "Cigánska" bravčová pečienka, drvené zemiaky

 


Prílohy, Kyslé

200g Mastené zemiaky

200g Dusená ryža

200g Zemiakové hranolčeky

200g Americké zemiaky

200g Dusená zelenina

200g Čerstvá zelenina

50g Dressing /jogurtový, pikantný, tatárska omáčka, kečup/

120g Čerstvý šalát: kapustový, uhorkový

Deserty

150g „Tiramisu” taliansky dezert s mascarpone krémom

200g „Nutelové" palacinky so zmrzlinou a šľahačkou